Τυροκομείο
  • Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης,
    Τ.Κ. 54500, Τ.Θ. 300
Επικοινωνία
Prizes Prizes Prizes Prizes

Τα νέα μας

Πόσα γνωρίζεις για το Τυρί Σαγανάκι;


Με την λέξη σαγανάκι πολλές φορές εννοούμε τον ελληνικό τρόπος μαγειρέματος τυριού στο τηγάνι,...


18/12/2020
Περισσότερα

Δύο ακόμα διεθνή βραβεία για το Τυροκομείο μας


Στον διεθνή διαγωνισμό World Cheese Awards 2019 που φέτος διενεργήθηκε στο Bergamo της Ιταλίας...


24/10/2019
Περισσότερα

Η συμμετοχή μας στην Anuga 2019


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων ...


22/10/2019
Περισσότερα

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2019


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία Τστη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOO...


27/03/2019
Περισσότερα

Συμμετοχή στην DETROP 2019


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε στ...


10/03/2019
Περισσότερα

Συμβολαιακή Κτηνοτροφία


Στο Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συλλέγουμε μόνο τοπικό ελληνικό γάλα και εξελίσσουμε τις δραστηριότητε...


19/11/2018
Περισσότερα

Γνωρίστε το τυρί Κασέρι ΠΟΠ


Το «Κασέρι» είναι από τα πιο δημοφιλή τυριά της χώρας, με μεγάλη κατά κεφαλήν κατα...


29/09/2018
Περισσότερα

Πιστοποιήσεις Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ διαθέτει όλες τις σημαντικές ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις για τ...


10/09/2018
Περισσότερα

Επίσκεψη φοιτητών από το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Master Food Identity»


Στα πλαίσια του διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Master Food Identity»...


22/07/2018
Περισσότερα

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2018


Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD...


20/03/2018
Περισσότερα

Η συμμετοχή μας στην DETROP 2018


Το Τυροκομείο μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών D...


01/03/2018
Περισσότερα

Έρευνα Bloomberg: «Μανούρι διαλέγουν οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου»


Οι μεγαλύτεροι σεφ τιμούν το ελληνικό Μανούρι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Σύμφωνα με πρό...


06/05/2018
Περισσότερα

Σχολή «Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας» από τον ΟΑΕΔ Κιλκισίου


Νέα ειδικότητα από τον ΟΑΕΔ για έναν αναπτυσσόμενο κλάδο αυτόν της Τυροκομίας. Η προσπάθεια τω...


30/10/2017
Περισσότερα

Ένταξη στην Guilde Internationale des Fromagers


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη Bra της Ιταλίας, ο Μιχάλης...


27/09/2017
Περισσότερα

Επιμένουμε Ελληνικά!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε όλα τα προϊόντα ΑΡΒΑΝΙΤΗ αποδόθηκε από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ το Ε...


04/08/2017
Περισσότερα