Ριζότο Μανιταριών με 1965 Γραβιέρα με Τρούφα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε 25 γρ. βούτυρ...
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Κόβουμε τα αχλ...
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και χτυπάμε μέχρι να γίνε...
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο ή το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο μαζί με το κρεμ...
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Λιώνουμε μία κουταλιά βούτυρο ή λάδι στο τηγάνι, βρέχουμε τρί...
Προετοιμασία: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε το πλήρες άρωμα του τυριού. Κόβουμ...
Preparation: Heat the oil in a pan (saganaki). Sprinkle the slices of Feta P.D.O Arvanitis ...
Πλήνετε τις πιπεριές,βγάλτε τους σπόρους και κόψτε τους σε μικρά κομμάτια. Σοτάρετε το κρεμμύδ...
Saute shrimp in butter and lemon juice over medium high heat until shrimp turns pink. Drain; s...
Preheat the oven to 400?F. Line a baking sheet with aluminum foil. Place the kale and onion...
Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι να πάρουν μία απαλή...