Κόψτε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε φέτες (περίπου 1 εκ.). Αλατίστε και αφήστε τις σε σουρωτήρι για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας.
Αλείψτε τις μελιτζάνες με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τις σε φούρνο στους 200°C για 20-25 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
Σε κατσαρόλα με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε σκόρδο, ντομάτες, πελτέ, ζάχαρη, κανέλα, αλάτι και πιπέρι. Βράστε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σε μια πιατέλα τοποθετήστε τις ψημένες μελιτζάνες, ρίξτε από πάνω ζεστή σάλτσα και πασπαλίστε με την τριμμένη φέτα. Προαιρετικά, γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις). Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και...
Κόψτε το τυρί σε κύβους περίπου 2-3 εκ. Αφήστε το τυρί σε απορροφητικό χαρτί για να...
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και στρώσε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα. Άνοιξε το φύλλο σφολιάτας σε...
Σοτάρεις σε μεγάλο τηγάνι τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο, μέχρι να...
κολοκυθιών: Τρίψε τα κολοκυθάκια, πασπάλισέ τα με λίγο αλάτι και άφησέ τα σε σουρωτήρι για 20-30...
1. Κόβεις το τυρί σε ένα κομμάτι πάχους περίπου 1,5-2 εκ. (να μην είναι πολύ...
Copyright © 2024 Fromagerie ARVANITI | Hosted & Supported by OSMIUM WEB SOLUTIONS