Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
Διαλύστε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και αφήστε την για 5 λεπτά.
Προσθέστε το διάλυμα μαγιάς και το ελαιόλαδο στο αλεύρι.
Ζυμώστε μέχρι να έχετε μια μαλακή και ελαστική ζύμη.
Σκεπάστε τη ζύμη με μια πετσέτα και αφήστε τη σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 1-2 ώρες, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό.
Προσθέστε την τριμμένη ντομάτα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρέψτε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C.
Απλώστε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, δώστε το σχήμα που επιθυμείτε και τοποθετήστε τη σε ένα ταψί.
Αλείψτε τη ζύμη με λίγο ελαιόλαδο και απλώστε τη σάλτσα ντομάτας.
Πασπαλίστε με το Κασέρι ΠΟΠ Αρβανίτη και διασκορπίστε τα κομμάτια από το ΚΥΑΝΟ.
Ψήστε την πίτσα στον φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις). Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και...
Κόψτε το τυρί σε κύβους περίπου 2-3 εκ. Αφήστε το τυρί σε απορροφητικό χαρτί για να...
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και στρώσε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα. Άνοιξε το φύλλο σφολιάτας σε...
Κόψτε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε φέτες (περίπου 1 εκ.). Αλατίστε και αφήστε τις σε...
Σοτάρεις σε μεγάλο τηγάνι τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο, μέχρι να...
κολοκυθιών: Τρίψε τα κολοκυθάκια, πασπάλισέ τα με λίγο αλάτι και άφησέ τα σε σουρωτήρι για 20-30...
Copyright © 2024 Fromagerie ARVANITI | Hosted & Supported by OSMIUM WEB SOLUTIONS